Home

Home


Gadgets mogelijk gemaakt door GoogleLees verder“De Kunst van het Koppelen, Kweken en Selecteren” 

is het tweede E-boek(in Pdf) in de serie boeken die beginnen met de titel “Kunst” van Steven van Breemen, een van de meest gerenommeerde duivenliefhebbers ter wereld op het gebied van kweken. In dit boek onthult hij zijn geheimen en methoden om de perfecte duiven te kweken, te koppelen en te selecteren.

Dit boek is een must-have voor elke duivenliefhebber die zijn hobby naar een hoger niveau wil tillen. U leert alles wat u moet weten over de kunst van het koppelen, kweken en selecteren van duiven, van de basisprincipes tot de meest geavanceerde technieken.

In dit boek vindt u:

95 hoofdstukken vol met waardevolle informatie, tips en ervaringen van Steven van Breemen

284 pagina’s met duidelijke uitleg en voorbeelden die u stap voor stap begeleiden bij het koppelen, kweken en selecteren van uw duiven en nog veel meer

Deze 2e editie is flink op de schop genomen, de tekst is herschreven in de huidige tijd, en is veel prettiger om te lezen vanwege de automatische inhoudsopgave en meer.

Er is een speciale aanbieding voor de lezers die al in het bezit zijn van de eerste editie van dit boek, dat toen nog “Hints voor Koppelen, Kweken en Selecteren” heette. Zij kunnen de eerste editie gratis inruilen voor de tweede editie door een e-mail met de 1e editie in bijlage te sturen naar st.van.breemen@wxs.nl

Dit boek is de ideale aanvulling op het eerste boek in de “Kunst” serie, “De Kunst van het Kweken”, dat Steven van Breemen samen met Prof Alfons Anker heeft geschreven. Dit boek is al jarenlang een absolute bestseller onder duivenliefhebbers over de gehele wereld en leert u alles over de kunst van het kweken van duiven. Onlangs is de 2e herziene editie van het E-boek uitgekomen en wordt overal al geroemd door topspelers en auteurs die het al in hun bezit hebben en maar niet uit gelezen raken.

“De Kunst van het Koppelen, Kweken en Selecteren” is een uniek en waardevol boek dat u niet mag missen. Voor slechts 20 Euro kunt u dit E-boek nu bestellen en direct beginnen met lezen. U zult versteld staan van wat u allemaal kunt leren en bereiken met uw duiven!

Betaling kan geregeld worden via overschrijving naar NL50ABNA0546927661 op naam van S.L.M. van Breemen. Neem na betaling a.u.b. per email contact op met st.van.breemen@wxs.nl zodat ik weet waar het e-boek naar toe moet worden gemaild.

Wacht niet langer en bestel nu “De Kunst van het Koppelen, Kweken en Selecteren”, het tweede boek in de “Kunst” serie van Steven van Breemen!

“De Kunst van het Kweken”: Het ultieme e-boek over postduiven(2e Editie) in pdf.

Bent u een duivenliefhebber die meer wil weten over de kunst en wetenschap van het kweken van postduiven? Wilt u alle ins en outs leren van de beste experts op dit gebied? Wilt u uw kennis en vaardigheden verbeteren om betere resultaten te behalen met uw duiven? Dan is dit e-boek absoluut iets voor u!

“De Kunst van het Kweken” is een compleet en praktisch handboek over het kweken van postduiven, geschreven door twee autoriteiten op dit gebied: Professor Alfons Anker en Steven van Breemen. Zij hebben hun levenswerk samengevat in dit e-boek, dat vol staat met waardevolle informatie, tips en adviezen over alle aspecten van het kweken van postduiven.

Dit e-boek is niet zomaar een boek. Het is een interactieve en multimediale ervaring, die u meeneemt op een fascinerende reis door de wereld van de duivensport. U kunt niet alleen genieten van de tekst, maar ook van kijk- en luisterlessen over complexe erfelijkheidskwesties, uitleg over duiveneigenschappen en de beste hokken van vroeger en nu live bezoeken. Daarnaast kunt u een aantal speciale documentaires bekijken, die u meer laten zien over de wonderlijke wereld van de duivensport. Dit e-boek is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te lezen. Het heeft een automatische inhoudsopgave, waarmee u snel naar elk hoofdstuk kunt springen.

Deze 2e digitale editie van “De Kunst van het Kweken” is veel uitgebreider dan de eerste, die 218 pagina’s telde. Er zijn maar liefst 242 pagina’s aan toegevoegd, waaronder hoofdstukken, artikelen en hokreportages die eerder verloren waren gegaan. De tekst van het originele boek is geheel herschreven en zodoende veel beter beschikbaar gemaakt voor alle postduivenliefhebbers.

“De Kunst van het Kweken” is een must-have voor elke duivenliefhebber, die meer wil leren over de kunst en wetenschap van het kweken van postduiven. Het is een uniek e-boek, dat u nergens anders zult vinden. Het bevat een ware schat aan informatie en inspiratie, die u zal helpen om uw passie voor de duivensport naar een hoger niveau te tillen.

Waar wacht u nog op? Bestel nu de 2e digitale editie van “De Kunst van het Kweken” voor slechts 35 euro en ontvang het direct in uw e-mail. U kunt het e-boek lezen op uw computer, tablet of smartphone. U zult er absoluut geen spijt van krijgen!😊

Betaling kan geregeld worden via overschrijving per bank NL50ABNA0546927661 op naam van S.L.M. van Breemen. Neem na betaling a.u.b. per email contact op met st.van.breemen@wxs.nl zodat ik weet waar het e-boek naar toe moet worden gemaild.1e NPO Morlincourt Afdeling 7 Noord 2013 


 
Read more
The last of the Strainmakers

Vandaag een engelse titel boven "De Sport in Beeld", omdat ik me af vraag of we er wel een goed Nederlandse woord voor hebben.....

Lees verder
About Experts and Experts....

Since I have started up "Winning" I don't really have the time to be that active anymore and post reactions to discussion groups. For quite
Read more


 

Lees verder
Read more


Zijn duivenliefhebbers verkopers geworden?

Ik denk dat we die conclusie zo ongeveer zouden mogen trekken. Verkopingen worden tevoren gescand.....

Lees verder 
What's new / Nieuwe artikelen

Hier vindt u een overzicht van de nieuwste artikelen

 

Meest gelezen / Most read

Dit is het meest gelezen artikelMy view on inbreeding

Usually my view does not agree with what I read in the pigeon magazines about inbreeding. You cannot ground inbreeding with pigeons on the rules according tot Mendel. The Mendelrules exactly ....

Read moreSitemap
Printvriendelijk
Mail sturen
RSS feedSubmenu

Uw naam

Paswoord

Remember me

Steven van Breemen