Home > Uw duiven door mij vakkundig laten selecteren en koppelen

Uw duiven door mij vakkundig laten selecteren en koppelen

De laatste 30 jaar van mijn loopbaan als duivenliefhebber hebben de prestaties van mijn duiven, mijn artikelen en boeken mij bekend gemaakt over de hele wereld. Uit landen zoals Thailand, Zuid-Africa, Australie, de USA, Korea, Engeland, Mexico, Schotland, Belgie, Portugal, Malta, Denemarken kwamen er invitaties om duiven te selecteren en te koppelen. En met succes!

Mijn selectie- en koppelmethode is grotendeels gebaseerd op de methode van Piet de Weerd en wereldwijd succesvol bewezen. Hokken door mij geselecteerd, gekoppeld en voorzien van de juiste kennis om ermee te vliegen hebben zonder uitzondering goed tot geweldig gepresteerd. Uw duiven worden beoordeeld d.m.v. de unieke selectiemethode op natuurlijke vitaliteit en in het bijzonder op de zeldzame super energie die de echte super kwekers kenmerkt.

Indien u uw vlieg- en/of kweekduiven vakkundig geselecteerd wilt hebben op vlieg- en/of kweekwaarde kunt u daar een afspraak voor maken. Zodra uw duiven zijn uitgeruid in het najaar kunt u vanaf half november  tot half januari hiervoor bij mij thuis terecht. De prijs bedraagt 2 Euro per duif.

Ik kan u helaas niet op uw eigen locatie daarvoor bezoeken.

Telefoon: 035-6830285 of mobiel 06-54615468
Email: st.van.breemen@wxs.nl


Sitemap
Printvriendelijk
Mail sturen
RSS feed

Submenu

Uw naam

Paswoord

Remember me


Steven van Breemen